Renovatie, onderhoud & restauratie van al uw houtwerk

De Schilder van het Noorden verzorgt meer dan alleen uw schilderwerk. Als onderhoudsschilder zijn wij specialist in totaal onderhoud van al het houtwerk aan uw woning of bedrijfspand. Bij ons krijgt u vakmanschap in vastgoed- en woningonderhoud, renoveren, vervangen en restaureren van uw houten delen zoals kozijnen, deuren, windveren en boeidelen.

Onderhoud van uw houtwerk

Onderhouden van uw houtwerk begint met schoonmaken van het hout. Na reiniging inspecteren wij het houtwerk gedegen. Op basis van deze inspectie krijgt u van ons advies over noodzakelijk onderhoud van uw huis of bedrijfspand. Dat kan bestaan uit schilderwerk, zo nodig aangevuld met gehele of gedeeltelijke renovatie of vervanging van het hout aan uw vastgoed.

Offerte aanvragen

Restauratie van hout aan huizen, panden en erfgoed

Een bijzondere specialisatie van de Schilder van het Noorden is ambachtelijke restauratie van houten onderdelen van huizen, panden en erfgoed. Wij beheersen diverse authentieke technieken waarmee wij de vaak handgemaakte, soms sierlijke interieur- en exterieurdelen zoals kozijnen, deuren, plinten,  lambriseringen, windveren en boeidelen in oude luister herstellen en conserveren.