Schilder van het Noorden, waar een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit samen gaan

Over Schilder van het Noorden

Schilder van het Noorden is uw huisschilder waar een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit prima samen gaan. Wij zijn uw schildersbedrijf voor betaalbare, professionele schilderwerken.

Onze werkzaamheden

Schilderen houdt bij ons niet op bij het verven van uw pand of woning. Wij zijn tevens specialist in onderhoud, renovatie en reparatie van al het hout aan en in uw huis of vastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor herstel, reparatie en behandeling van houtrot. Ook zijn wij specialist in authentieke restauratie van houten delen.

Offerte aanvragen

 

Waarom kiest u voor de Schilder van het Noorden?

Wij bewijzen dat uitstekende kwaliteit heel goed samen kan gaan met een betaalbare prijs. Wij verzorgen, herstellen, repareren en conserveren uw hout op ambachtelijk vakkundige wijze. Bovendien vindt u bij ons alles onder één dak: schildersbedrijf, glaszetter, houtrotbestrijder, onderhoudsbedrijf en restaurateur. U krijgt altijd vooraf een heldere en volledige offerte. Bij ons is een afspraak een afspraak, daar kunt u op vertrouwen.

Ons werkgebied

Als sinds 2005 verzorgen wij als schilder, glaszetter, houtrotbestrijder en onderhoudsbedrijf werken in een straal van zo’n vijftig kilometer rond onze vestigingsplaats Veendam. Ons werkgebied bestaat uit de provincie Groningen en delen van de provincies Fryslân (Friesland) en Drenthe. Wij voeren projecten uit in onder meer Veendam, Delfzijl, Appingedam, Winsum, Leek, Groningen, Hoogezand, Sappemeer, Pekela, Stadskanaal, Ter Apel, Westerwolde, Winschoten, Oldambt, Drachten, Oosterwolde, Assen, Beilen, Smilde, Westerbork, Borger.