Houtrot repareren, behandelen en herstellen

Wil u houtrot stoppen? Met kennis en ervaring van houtwerk aan woningen en panden signaleren, behandelen, herstellen en repareren wij houtrot in uw kozijnen, deuren, ramen, boeidelen en windveren.

Houtrot? Wij bieden u kundig advies

Hebt u last van houtrot? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de staat van uw houtwerk te inspecteren. U krijgt dan van ons een helder en deskundig advies op maat voor herstel van uw houtwerk door middel van houtrotreparatie en -behandeling. Zo ervaart u zelf wat u kunt besparen ten opzichte van vervanging.

Moet ik mijn kozijnen vervangen bij houtrot?

Meestal niet. Veel mensen denken dat kozijnen, deuren, windveren en andere houten delen aan een woning of pand niet meer te redden zijn als er houtrot in zit. Maar met professioneel houtrotherstel door de Schilder van het Noorden kunnen uw houten delen er weer vele jaren tegenaan. En dat scheelt u behoorlijk in de kosten.

Offerte aanvragen

Is houtrot herstellen mogelijk bij achterstallig onderhoud?

Is er sprake van achterstallig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? En heeft het huis of pand houten delen? Dan is de kans groot dat er sprake is van houtrot. Houtrot herstel is meestal heel goed mogelijk.

Is houtrot repareren lastig?

Het lastige aan houtrot repareren is dat het goed moet gebeuren. Vooral het volledig verwijderen van de houtrot steekt nauw. Verwijdert u de houtrot niet goed, dan stopt het rotten niet. Met vakmanschap en ervaring behandelen wij de houtrot, herstellen de aangetaste delen en leveren uw houten delen volledig hersteld en geschilderd af. Zo kan uw woning of vastgoed er weer vele jaren tegen.

Is houtrot te voorkomen?

Dat kunnen wij u helaas niet garanderen. Laat u uw houtrot door ons behandelen, dan krijgt u van ons wel advies over hoe u uw houten delen het best kunt beschermen en conserveren. Regelmatig inspecteren en schilderwerk bijhouden door de Schilder van het Noorden draagt bij aan een lange levensduur van uw hout.