Vakkundige buitenschilder, uw houtwerk is ons vakwerk

Schilder van het Noorden is uw adres voor vakkundig en voordelig buitenschilderwerk. Wij schilderen en onderhouden al uw kozijnen, ramen, deuren, windveren, boeidelen, houten wanden en houten schuren. Zoekt u een betrouwbaar, vakkundig en voordelig schildersbedrijf in Noordoost-Nederland? Wij nemen u graag de zorg voor uw schilderwerk buiten uit handen. Uw houtwerk is ons vakwerk.

Buitenschilderwerk utiliteitsbouw

Voor al uw utiliteitsbouw – van winkel tot bedrijfspand en van kantoorpand tot vastgoedproject – verzorgen wij het buitenschilderwerk op professionele wijze. Goed schilderwerk geeft uw bedrijfspand niet alleen een representatieve uitstraling, het verhoogt ook de levensduur van uw vastgoed. Dat maakt professioneel buitenschilderwerk een slimme investering.

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs

Wij leveren topkwaliteit in schilderwerk, glaszetten, onderhoud, houtrotbestrijding en houtrestauratie voor een betaalbare prijs. Deze onderhoudskosten zijn voor ondernemingen ook nog eens aftrekbaar van de belasting. Dat maakt ons buitenschilderwerk nog eens extra voordelig.

Offerte aanvragen

Buitenschilderwerk huizen en woningen

Of u particuliere huiseigenaar bent, verhuurder of woningcorporatie, wij verzorgen het buitenschilderwerk voor alle vrijstaande huizen, geschakelde woningen en appartementen. Schilderwerk blijft bij ons niet beperkt tot schuren en verven: wij inspecteren de staat van uw houtwerk en adviseren u over eventuele noodzakelijke reparaties, die wij desgewenst ook voor u kunnen uitvoeren.

Altijd een heldere, complete offerte vooraf

De Schilder van het Noorden maakt uw schilderwerk betaalbaar. U krijgt van ons altijd vooraf een duidelijke en complete offerte. U weet dus precies wat wij voor u doen en wat daarvan voor u de kosten zijn. Afspraak is afspraak, zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Buiten schilder